Termeni si conditii

 1. Jocurile The Escape Room se bazeaza pe inteligenta si intuitie, pe deductie logica si rationala, nu necesita abilitati sau cunostinte speciale si nu este necesara utilizarea fortei, a unor cascadorii sau a oricaror metode violente. Solutiile puzzle-urilor si codurilor nu implica alterarea mobilierului, a instalatiilor de incalzire, de iluminare sau de supraveghere.
 2. Conceperea camerelor de joc The Escape Room a fost realizata cu respectarea tuturor masurilor de precautie necesare pentru participanti. Scenariile nu contin in nici un fel elemente sau obiecte daunatoare pentru participanti. Participantii isi asuma in intregime responsabilitatea pentru orice actiune voluntara sau involuntara provocatoare de suferinte fizice sau psihice.
 3. Daunele sau deteriorarile produse obiectelor din camera sau camerei in sine pe timpul jocului sunt responsabilitatea participantilor la joc si vor fi reparate sau inlocuite de catre acestia sau vor suporta costurile de reparatie/inlocuire.
 4. Nu este permisa dezlipirea benzilor autocolante. Mesaje precum “Do not touch”, “Do not move”, “No smoking” etc sunt pentru protectia dumneavoastra si pentru buna desfasurare a jocului.
 5. La joc pot participa echipe de 2 până la 6 membri, in functie de camera aleasa. Copiii cu varste pana la 14 ani trebuie insotiti obligatoriu de minim un adult. Minorii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani trebuie sa prezinte, in scris, consimtamantul parintelui in vederea participarii la eveniment sau sa fie insotiti de un adult. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii își rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.
 6. Nu este permis accesul la jocurile escape room sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În astfel de cazuri organizatorii își rezervă dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fără rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea nu este permis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante în incinta The Escape Room iar fumatul este strict interzis în incinta.
 7. Participanții la escape room înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului, ușa camerei în care se vor afla va fi incuiată. In functie de categoria aleasa (cu sau fara indicii) si camera aleasa, usa se va deschide si jocul va inceta in maxim 60 de minute la jocurile The Escape Room, indiferent daca a fost gasita sau nu solutia iesirii din camera. În situații excepționale cauzate de probleme de sănătate sau de siguranță a participanților, organizatorii vor deschide de urgență ușa.
 8. Participanții la escape room înțeleg și acceptă faptul că derularea jocului este urmarita de catre organizatori cu ajutorul camerelor de supraveghere. Supravegherea video si audio a participantilor este necesara si folosita exclusiv pentru buna derulare a jocului si pentru interventia rapida in situatii exceptionale.
 9. Persoanele cu o stare de sanatate ce ar putea fi afectata negativ de petrecerea unui timp de 60 minute intr-un spatiu inchis sunt sfatuite sa nu participe la joc. Organizatorii The Escape Room nu își asumă raspunderea pentru participarea la joc a persoanelor respective.
 10. Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocurilor The Escape Room sau a obiectelor din cameră este interzisă. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizatori fără rambursarea contravalorii acestuia.
 11. Rezervările se pot face atât telefonic cât și online. În ambele cazuri, rezervarea se va confirma printr-un e-mail care conține informațiile legate de aceasta. În cazul în care nu ați primit e-mail de confirmare, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0770 679 887 sau prin e-mail la info@theescaperoom.ro. Pentru anularea sau modificarea rezervării, participanții trebuie să contacteze echipa telefonic sau prin e-mail cu cel putin 3 ore înainte de rezervare.
  Este posibil ca in anumite situatii sa fie nevoie sa achitati un avans pentru rezervarea dvs. In cazul in care rezervarea nu este onorata avansul nu este returnabil.
 12. Este recomandat sa ajungeti la locatia The Escape Roomcu cel putin 15 minute inainte de ora rezervarii, pentru a participa la instructajul privind modul de desfasurare a jocului si regulile de conduita. In cazul in care veti intarzia, veti fi instruiti din timpul orar rezervat pentru intrarea in camera unde se va desfasura jocul. Participarea la joc este permisa doar dupa ce toti participantii au asistat la instructaj.
 13. Bunurile personale, pe care le aveti asupra dumneavoastra, precum: telefoane mobile, chei, genti, ghiozdane, carti, instrumente de scris, laptop-uri, aparate de inregistrare audio sau video, alimente sau bauturi, vor fi lasate in vestiarele cu lacat special amenajate pentru participanti.

În caz de nerespectare a prezentelor termene si conditii, ori a regulilor de conduita explicate in cadrul instructajului, organizatorii The Escape Room își rezervă dreptul ca in functie de situatie: sa nu permita accesul in camere, sa întrerupa jocul fără rambursarea contravalorii acestuia, ori sa inceapa demersurile legale necesare